T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / MERKEZ - Kuyucak Bucağı Ortaokulu

Kuyucak Bucağı Ortaokulu

Telefon
04162855249
Belgegeçer
0
WEB
https://kuyucakbucagioo.meb.k12.tr
Adres
KUYUCAK KÖYÜ ARMUTLU HOZİK MEZRASI ARMUTLU KÜME EVLERİ NO 9A MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, özgür düşünceye önem veren,çalışanlarının ve öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu; sosyal, kültürel ve akademik başarıyı ön planda tutan, çevreye duyarlı, bilinçli, özgüvenli ve kendini ifade edebilen bireyler yetiştiren bir eğitim ve kültür yuvası olmak
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda çalışanlarının ve öğrencilerinin huzur ve güvenini temin eden; milli, manevi,insani, evrensel ve etik değerlere sahip, ailesine, ülkesine ve topluma faydalı olan bireyler yetiştiren, öğrencilerini bir üst öğrenime ve hayata hazırlayan bir kurumuz.
Başarılar
2011-2012´de sınava giren öğrenci sayısı 12 yerleşen öğrenci sayısı 5, 2012-2013´de sınava giren öğrenci sayısı 21 yerleşen öğrenci sayısı 11, 2013-2014´de sınava giren öğrenci sayısı 11 yerleşen öğrenci sayısı 11´dir
Öğretmen :9
Öğrenci :50
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Normal Eğitim Yapılmaktadır.
Saatler
Ders Başlama: 08:30 Ders Bitiş : 14:50
Isınma
Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır.
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuzun öğretmenlerinin kendi imkanları ile sağladıkları Öğretmen Servisi mevcuttur. Bütün öğretmenler bu servisle il merkezine her gün gidip gelmektedirler.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köyümüz çok eski bir yerleşim yeridir. Bucak olduğu için çevre köyler köyümüze bağlı imiş. Şu anda köyümüzde 65 hane bulunmaktadır. Okulumuz taşıma merkezi olduğu için çevre köylerin öğrencileri köyümüze taşıma araçları ile taşınmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl Merkezine 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır